Paranormale therapie

Wat is een Healing?                                                                                                                                 Stel je voor je hebt een probleem. In feite zit je vast en zo ook een deel van de energie in je lichaam. Dit voelt voor mij als kou om en/of in je lichaam. Op een dag los je het probleem op. Je zou dan als het ware de kou uit je lichaam kunnen voelen stromen.
Energetische kou die lang in je lichaam blijft zitten kan zich omvormen tot lichamelijke klachten. Maar vaak blijft het gissen waarom juist jij deze ziekte krijgt. Wel ben ik van mening dat iedere klacht je wat te vertellen heeft. Ook ziekte heeft zijn positieve intentie
(zie het NLP en Ziekte en Gezondheid).
Paranormale therapie is te vergelijken met magnetiseren. Het is een natuurlijke geneeswijze die al duizenden jaren bestaat. Hoe en waar de genezende energie vandaan komt is voor mij niet belangrijk. Wel dat de ingestraald energie het zelfgenezende vermogen van de cliënt, mens of dier, stimuleert. Elk individu, ieder lichaam, elke energetische eenheid reageert op zijn eigen manier. Iedere Paranormaal therapeut heeft een ‘gave’ waardoor we informatie van het lichaam en geest kunnen krijgen die voor het reguliere circuit verborgen blijft. Deze gave kan in kracht sterk verschillen. Het is informatie die hoort bij dat moment en het is geen absolute waarheid of een blik in de toekomst. Daarom vind ik het belangrijk dat mijn cliënten ook bij een huisarts of specialist in behandeling zijn (geweest).
Je kunt een Paranormale behandeling ook preventief gebruiken als een onderhoudsbehandeling, een energetische sauna. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de duur van de klacht. Het minimum wat ik meestal afspreek ik 6.

Behandelingen op afstand:          
Via een foto kan ik een healing op afstand geven. Ik krijg dan informatie door waar je meestal wel iets aan hebt. Een bevestiging van je gevoel of voorzichtige hulp bij een diagnose. Voor prijsopgaaf zie het kopje: Contact

Tips                                                                                                                                                            Ben je zelf heel gevoelig en heb je last van de energieën van anderen. Dan kan ik je een aantal technieken leren en tips geven om jezelf beter te beschermen.
Zoals oefeningen om te aarden, je aura en je huis schoon te maken
Belangstelling? Maak een afspraak.